Последователи

сряда, 31 декември 2014 г.

Валентинска размяна на Тагове !!!

Реших и аз да направя една игра ,най-после.
Така да започваме със същинската част.

Какъв е смисълът на тази игра?
Реших да направя Валентинска размяна на тагове,тъй като искам да видя вашето мислене и чувстване към този така наречен празник(не всички го уважават де),да видя вашите проекти и вашият стил.Да се запозная по-от близко с творчеството ви както и с вас,защото не случайно създаденият ви проект ,носи вашата душа и сърце.

Какви са изискванията ми?
Тагът ви трябва да е с размери "16,5"/"8"см  или приблизително до тези.Задължително трябва да има на тагът ви, ваще координати,за да може човекът ,който го получи да знае кой го е изработил.Темата на проекта ви,трябва да е свързана с любовта.
Можете да направите от 1 до 5 тага.

Какво трябва да направите,за да участвате?
Хората ,които решат да участват,трябва да ми пишат на grafinq11@gmail.com,за да им дам адрес на изпращане. В плика,в който сте поставили тага,трябва да поставите два лева,увити в метално фолио,за да не бъдат хванати от пощата,а парите ви ще ми трябват за изпращане на препоръчано писмо.
За да разбера кой ще участва ми напишете долу на тази публикация като коментар.
Например:Ще участвам и тн.

Какво ,обещавам аз в замяна?
Това,което аз обещавам е,че ще събере всички тагове,ще ги разопаковам и разместя.Ще опаковам всяко едно тагче добре и в отделно пликче,така че при транспортирането му,да не бъде наранено или повредено.Ще изпращам таговете ,като препоръчани писма по пощата,като при пускането им ,вие ще бъдете уведомени.

Крайният срок за участие е 14.02.2015 г.,като към краен срок нямам предвид до тогава таговете да са при мен,а тогава да сте ги пуснали вече по пощата.


Надявам се да се включат повече хора!!
Чао,чао от мен
Ioli

13 коментара:

  1. Хайде аз да съм първа :) С удоволствие ще се включа в играта ти. Хубави празници ти желая!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много се радвам,че ще се включиш!!!

      Изтриване
    2. Може ли само да уточниш размерите - аз го разбирам като инчове, но ми се вижда голямо. Иначе казано в см колко на колко приблизително?

      Изтриване
    3. Написаните размери са в сантиметри!!

      Изтриване

  2. Ще се опитам да се включа и аз!

    ОтговорИзтриване
  3. На какъв адрес ще се изпращат таговете?

    ОтговорИзтриване